Apple News

El vostre ID d'Apple i el vostre número de telèfon s'estan utilitzant en un altre dispositiu: què fer

Heu rebut una notificació inesperada al vostre dispositiu Apple dient que el vostre ID d'apple i el número de telèfon ara s'estan utilitzant per a iMessage i FaceTime en un Mac nou, iPhone o iPad ?



l'identificador d'Apple s'està utilitzant un altre dispositiu amb un missatge d'imatges de Facetime
Si la resposta és sí, no cal que entreu en pànic. El missatge no vol dir necessàriament que hagi passat res maliciós al vostre compte d'Apple. De fet, en la gran majoria dels casos, hi ha una explicació senzilla. Segueix llegint per saber-ne més.

Per què he rebut aquest missatge?

Sempre que configureu un dispositiu Apple nou, se us demanarà que inicieu sessió amb el vostre ‌ID d'Apple‌. El vostre ‌ID d'Apple‌ és el compte que utilitzeu per iniciar la sessió a tots els serveis d'Apple com iCloud , iTunes Store i App Store . Podeu tenir diversos dispositius connectats al mateix ‌ID d'Apple‌. Això garanteix que el vostre ‌iCloud‌ Les dades d'usuari, les baixades d'aplicacions i les compres multimèdia es poden sincronitzar entre elles.





Si configureu un nou dispositiu Apple, esborreu i torneu a instal·lar el sistema operatiu en un dispositiu que ja teniu i torneu a iniciar la sessió al vostre ‌ID d'Apple‌, o simplement tanqueu la sessió d'iMessage o ‌FaceTime‌ en un dispositiu, qualsevol altre dispositiu que hagi iniciat la sessió al mateix ‌ID d'Apple‌ hauria de mostrar la següent notificació emergent a la pantalla: 'El vostre ‌ID d'Apple‌ i el número de telèfon s'estan utilitzant ara per a iMessage/‌FaceTime‌ en un nou [‌iPhone‌/‌iPad‌/Mac]. Si recentment heu iniciat la sessió a [nom del dispositiu], podeu ignorar aquesta notificació.'

Però no vaig fer cap d'aquestes coses recentment!

Fins i tot si no heu fet res recentment per garantir el missatge emergent i no reconeixeu el nom predeterminat del dispositiu ('‌iPhone‌,', per exemple), això no vol dir necessàriament que hagi passat res inconvenient. . De vegades, Apple triga una estona a actualitzar el vostre ‌ID d'Apple‌ llista de dispositius als seus servidors d'activació.

En altres ocasions, el missatge apareixerà si engegueu un dispositiu que no s'ha connectat a Internet durant un temps, especialment si heu iniciat sessió a iMessage o ‌FaceTime‌ durant el període en què es va desconnectar. El missatge també es pot produir si el dispositiu ha confiat en una connexió Wi-Fi deficient.

En aquests casos, el missatge és simplement una notificació retardada i no un signe d'un ‌ID d'Apple‌ compromès. Tanmateix, si teniu sospita perquè el nom del dispositiu que va iniciar la sessió al vostre ‌ID d'Apple‌ no és un nom predeterminat i no el reconeixeu, podeu investigar la causa comprovant el vostre ‌ID d'Apple‌ llista de dispositius amb Apple. Els passos següents us mostren com.

Com comprovar la vostra llista de dispositius d'identificació d'Apple

  1. Al teu ‌iPhone‌ o ‌iPad‌, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu el vostre ‌ID d'Apple‌ banner a la part superior del menú.
  3. Desplaceu-vos cap avall i, a continuació, toqueu qualsevol nom de dispositiu per veure'n la informació, com ara el model del dispositiu, el número de sèrie, la versió del sistema operatiu i si el dispositiu és de confiança i es pot utilitzar per rebre ‌ID d'Apple‌ codis de verificació.
    Apple ID llista de dispositius ios

També podeu veure aquesta llista en un Mac fent clic a Menú poma () a la barra de menú, seleccionant Preferències del sistema... , i fent clic ID d'apple .

Si veieu alguna cosa desagradable o sospitosa: un dispositiu enllaçat al vostre ‌ID d'Apple‌ que no reconeixeu, per exemple, llavors el vostre compte es pot veure compromès. Hauríeu d'eliminar el dispositiu del vostre compte mitjançant l'opció vermella a la part inferior de la pantalla d'aquest dispositiu. Un cop fet això, seguiu els passos següents per protegir el vostre compte.

Com obtenir el control del vostre ID d'Apple

  1. Inicieu la sessió al vostre ‌ID d'Apple‌ pàgina del compte utilitzant Lloc web d'Apple ID d'Apple . Si no podeu iniciar la sessió o rebeu un missatge que us indica que el compte està bloquejat quan intenteu iniciar la sessió, proveu de restablir o canviar la contrasenya .
    Identificació de contrasenyes d'Apple

  2. Reviseu tota la informació personal i de seguretat del vostre compte. Actualitzeu qualsevol informació que no sigui correcta o que no reconegueu, inclòs el vostre nom, el vostre ‌ID d'Apple‌ adreça de correu electrònic i adreça electrònica alternativa/de rescat, els vostres números de telèfon. Comproveu també les vostres preguntes i respostes de seguretat i assegureu-vos que les respostes no siguin fàcils d'endevinar.
  3. Si encara no ho has fet, configureu l'autenticació de dos factors per al vostre ID d'Apple . Aquesta funció de seguretat addicional està dissenyada per evitar que ningú accedeixi al vostre compte, encara que conegui la vostra contrasenya.

Si no teniu 2FA habilitat, feu clic en aquests enllaços corresponents per portar-vos a les seccions que expliquen com restablir la contrasenya de l'ID d'Apple si feu servir la verificació de dos factors basada en SMS o si teniu preguntes sobre correu electrònic, contrasenya i seguretat. configurat per al teu compte.