Apple News

Quan podeu reservar iPhone XS, XS Max i Apple Watch Series 4 a cada zona horària

Dijous 13 de setembre de 2018 a les 11:54 PDT per Juli Clover

Comandes anticipades per a iPhone XS , XS Màx , i Apple Watch Sèrie 4 començarà el divendres 14 de setembre a les 12:01 a.m. hora del Pacífic, permetent als clients comprar un dels dispositius recentment anunciats d'Apple.



ofertes de divendres negre ipad mini 2018

Apple té previst fer que els nous dispositius estiguin disponibles a diversos països del món simultàniament, de manera que hem creat una llista de quan començaran les comandes anticipades a tot el món.

iphonexspreorders





    Austràlia Occidental- 3:01 p.m. AGOST Austràlia Est- 5:01 p.m. AEST Àustria- 9:01 a.m. CEST Bèlgica- 9:01 a.m. CEST Canadà Oest- 12:01 a.m. PDT Canadà Est- 3:01 a.m. EDT Xina- 3:01 p.m. CST Dinamarca- 9:01 a.m. CEST Finlàndia- 10:01 a.m. EEST França- 9:01 a.m. CEST Alemanya- 9:01 a.m. CES Guernsey- 8:01 a.m. BST Hong Kong- 3:01 p.m. HKT Irlanda- 8:01 a.m. ÉS illa de l'home- 8:01 a.m. BST Itàlia- 9:01 a.m. CEST Japó- 4:01 p.m. JST Jersey- 8:01 a.m. BST Luxemburg- 9:01 a.m. CEST Mèxic- 2:01 a.m. CDT Països Baixos- 9:01 a.m. CEST
    Nova Zelanda- 8:01 p.m. NZDT Noruega- 9:01 a.m. CEST Portugal- 8:01 a.m. OEST Puerto Rico- 3:01 a.m. AST Aràbia Saudita- 10:01 a.m. AST Singapur- 3:01 p.m. SGT Espanya- 9:01 a.m. CEST Suècia- 9:01 a.m. CEST Suïssa- 9:01 a.m. CEST Taiwan- 3:01 p.m. CST Emirats Àrabs Units- 11:01 a.m. GST Regne Unit- 8:01 a.m. BST Oest dels Estats Units- 12:01 a.m. PDT Muntanya dels Estats Units- 1:01 a.m. MDT Central dels Estats Units- 2:01 a.m. CDT Est dels Estats Units- 3:01 a.m. EDT Illes Verges dels EUA- 3:01 a.m. AST

No hem enumerat totes les zones horàries per a tots els països, com ara el Canadà, Rússia i els Estats Units, així que assegureu-vos de comprovar la vostra zona horària específica per estar segur de saber l'hora exacta en què començaran les comandes anticipades. apagat. Un lloc web de conversió de zones horàries és una eina útil per confirmar les hores precises de la comanda prèvia.

Els rumors no han suggerit que els subministraments de l'iPhone XS i XS Max es veuran restringits, però sempre és millor fer una comanda anticipada tan aviat com sigui possible si teniu l'objectiu d'aconseguir un dispositiu nou el dia del llançament.

com canviar les carpetes a mac

Tampoc hem sentit rumors sobre el subministrament d'Apple Watch Series 4, però atès que aquest any introdueix canvis importants com pantalles més grans i funcionalitat d'ECG, el subministrament disponible podria anar ràpidament.

Les reserves d'iPhone XS i XS Max estan disponibles el 14 de setembre als països de llançament de la primera onada, com ara Austràlia, Àustria, Bèlgica, Canadà, Xina, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Guernsey, Hong Kong, Irlanda, Illa de Man, Itàlia i Japó. , Jersey, Luxemburg, Mèxic, Països Baixos, Nova Zelanda, Noruega, Portugal, Puerto Rico, Aràbia Saudita, Singapur, Espanya, Suècia, Suïssa, Taiwan, Emirats Àrabs Units, Regne Unit, Illes Verges dels EUA i dels EUA.

Les comandes anticipades dels models mòbils d'Apple Watch Series 4 estan disponibles a Austràlia, Canadà, Xina, Dinamarca, França, Alemanya, Hong Kong, Itàlia, Japó, Singapur, Espanya, Suècia, Suïssa, Emirats Àrabs Units, Regne Unit i EUA.

com sol·licitar la targeta de crèdit d'Apple

Els models Apple Watch Series 4 no mòbils estan disponibles per a la reserva a Austràlia, Àustria, Bèlgica, Canadà, Xina, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Guernsey, Hong Kong, Irlanda, Itàlia, Japó, Jersey, Luxemburg, Països Baixos, Nova Zelanda, Noruega, Portugal, Puerto Rico, Aràbia Saudita, Singapur, Espanya, Suècia, Suïssa, Emirats Àrabs Units, Regne Unit, EUA i Illes Verges dels EUA.

Les primeres comandes anticipades dels nous models d'iPhone i Apple Watch arribaran el divendres 21 de setembre, data de llançament oficial de l'iPhone XS, XS Max i Apple Watch Series 4.

Resum relacionat: Apple Watch Sèrie 7 Guia del comprador: Apple Watch (compra ara) Fòrums relacionats: Apple Watch , iPhone