Com Tos

Com bloquejar una aplicació amb clau d'accés a iOS

Apple no té un mètode oficial per bloquejar individualment aplicacions sensibles com ara Fotografies amb una contrasenya, però per sort hi ha una solució que es va introduir a iOS 12 amb Screen Time.



com cancel·lar la subscripció a l'Apple Store

Si realment voleu assegurar-vos que una de les vostres aplicacions és inaccessible, podeu utilitzar la funció Límits d'aplicacions d'Apple per fer-ho. Així és com:

  1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. Trieu 'Hora de pantalla'.
  3. Assegureu-vos que el temps de pantalla estigui activat i que s'hagi establert una contrasenya de temps de pantalla.
  4. Toqueu 'Dispositius' a la cantonada superior esquerra i seleccioneu el vostre dispositiu actual. Si no teniu diversos dispositius, només cal que toqueu el nom del vostre dispositiu a la part superior.
  5. Tria una aplicació que vulguis bloquejar i toca-la. Si l'aplicació que voleu no apareix a la llista, trieu qualsevol aplicació. És només una porta d'entrada per arribar a configuracions més profundes. setapplimit2
  6. Toqueu 'Afegeix un límit'.
  7. Des d'aquí, toqueu 'Edita les aplicacions' i afegiu totes les altres aplicacions que vulgueu bloquejar. Us ofereix un menú desplegable complet de totes les vostres aplicacions.

Després d'haver seleccionat totes les aplicacions que voleu bloquejar, utilitzeu la interfície del temporitzador a la part superior de la pantalla per seleccionar un període de temps curt, com ara un minut, i després toqueu 'Afegeix'.





l'aplicació limita el temps de pantalla
El nou límit d'aplicacions bloquejarà efectivament les aplicacions seleccionades i, si intenteu tocar una d'aquestes aplicacions bloquejades, haureu d'introduir la vostra contrasenya de temps de pantalla.

temps límit aprovar

Com utilitzar una aplicació bloquejada

Un cop hàgiu establert els límits d'aplicacions per bloquejar les aplicacions que voleu que siguin inaccessibles, podeu tocar 'Demanar més temps' per accedir a l'aplicació. Haureu d'introduir la vostra contrasenya i, un cop ho feu, podeu desbloquejar-la durant 15 minuts, una hora o la resta del dia. No hi ha manera de tornar-lo a bloquejar immediatament després d'aprovar-lo durant 15 minuts sense tornar a fer tota la configuració del límit d'aplicacions, així que tingueu-ho en compte.

screentimeallapps

Limitacions

Pots bloquejar amb contrasenya qualsevol aplicació del teu telèfon, excepte l'aplicació Telèfon. No hi ha cap opció per desactivar l'accés a l'aplicació Telèfon. Per a aplicacions com Missatges o FaceTime , cal que editeu la secció 'Sempre permès' de Temps de pantalla per eliminar-los perquè el límit estigui activat.

Com connectar nous Airpods a Mac

Pots desactivar l'accés a Missatges i ‌FaceTime‌, però és possible que no ho vulguis. Quan l'accés als missatges està desactivat mitjançant els límits d'aplicacions, els dispositius que utilitzen iCloud per al temps de pantalla no poden enviar ni rebre missatges durant el temps d'inactivitat. Tampoc podeu veure les notificacions d'aplicacions que estan bloquejades, així que tingueu-ho en compte quan bloquegeu aplicacions de xarxes socials.

Un mètode de bloqueig alternatiu

Si voleu bloquejar la majoria o totes les vostres aplicacions, podeu seguir aquests passos:

Com canviar el nom del xat de grup a l'iPhone ios 14
  1. Obriu l'aplicació Configuració.Trieu 'Hora de pantalla'.
  2. Assegureu-vos que el temps de pantalla estigui activat i que hi hagi una contrasenya establerta.
  3. Seleccioneu 'Límits d'aplicacions'.
  4. Toqueu 'Afegeix un límit'.
  5. Seleccioneu 'Totes les aplicacions i categories'.
  6. Trieu un període de temps curt des de la interfície del temporitzador, com ara un minut o dos.
  7. Toqueu 'Afegeix'.

Si escolliu 'Totes les aplicacions i categories', es bloquejaran totes les aplicacions del vostre iPhone excepte uns quants. Podeu reduir-ho una mica seleccionant només una categoria d'aplicacions per bloquejar, com ara 'Xarxes socials', i podeu desbloquejar aplicacions individuals si aneu a 'Sempre permès' a la interfície principal de Temps de pantalla, seleccionant 'Totes les aplicacions i categories'. i desmarqueu les aplicacions que voleu fer accessibles.

Més trucs per a iPhone

Podeu veure encara més útils ‌iPhone‌ trucs de la nostra recent actualització ‌iPhone‌ vídeo de YouTube de consells, així que assegureu-vos-ho comprova-ho .