Com Tos

Com canviar qui veu el vostre perfil de missatges a iOS 13

icona de missatges ios 7A iOS 13, Apple us permet crear un perfil d'iMessage estandarditzat que inclogui el vostre nom i foto, o un Animoji/Memoji, per acompanyar els missatges que envieu als amics perquè sàpiguen qui sou.



La idea darrere de la nova funció és que els contactes de l'aplicació Missatges siguin més fàcilment identificables, de la mateixa manera que els contactes de WhatsApp i Facebook Messenger tenen imatges de perfil reconeixibles.

La diferència a iOS 13 és que, gràcies a l'enfocament de privadesa d'Apple, podeu controlar qui veu el vostre perfil de Missatges. Els passos següents us mostren com.





  1. Llançar el Configuració aplicació al teu iPhone o iPad .
  2. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Missatges .
    aplicació de missatges a iOS 13

  3. Aixeta Comparteix el nom i la foto .
  4. Commuta l'interruptor al costat de Comparteix el nom i la foto a la posició verda ON si encara no està habilitat.
    opcions de perfil de missatges a iOS 13

  5. Per compartir automàticament el vostre nom i la foto actualitzats amb les persones dels vostres contactes la propera vegada que envieu un missatge, toqueu Només contactes ; perquè se us demani abans que es comparteixin el vostre nom actualitzat i la vostra foto, toqueu Pregunta sempre ; o per compartir automàticament el teu perfil actualitzat amb tothom, selecciona Ningú i després toqueu Sí per confirmar.

Vols utilitzar un Memoji personalitzat com a foto de perfil a Missatges, però no saps per on començar? Feu clic aquí per aprendre com crear el teu propi Memoji a iOS 13 .