Apple News

Esdeveniment d'Apple: quan veure el llançament de l'iPhone 12 a les zones horàries d'arreu del món

Dimarts, 13 d'octubre de 2020 a les 2:56 PDT per Tim Hardwick

Apple organitza un esdeveniment multimèdia en línia per al públic i la premsa el dimarts 13 d'octubre a les 10:00 a.m., hora del Pacífic. S'espera que Apple anunciï el seu nou iPhone 12 programació i, potencialment, una sèrie d'altres productes nous durant l'esdeveniment, anomenats 'Hi, Speed'. A continuació s'explica com el pots veure i quan, siguis on siguis del món.



lloc web d'appleevent

Com veure l'esdeveniment d'Apple

  • Apple oferirà un flux de l'esdeveniment al seu Pàgina d'esdeveniments d'Apple més a prop de l'hora d'inici.
  • Si teniu accés a un Apple TV , podeu visitar les icones d'esdeveniments i hauríeu de poder reproduir l'esdeveniment directament al vostre televisor.
  • Apple també ofereix una emissió en directe a YouTube (incrustada a continuació).





Quan veure l'esdeveniment d'Apple

Aquí és quan començarà l'esdeveniment en funció d'altres zones horàries dels Estats Units i d'arreu del món:

  • Honolulu, Hawaii - 7:00 a.m. HAST

  • Anchorage, Alaska - 9:00 a.m. AKDT

    diferència entre iphone 11 i xr
    Cupertino, Califòrnia — 10:00 am. PDT

  • Phoenix, Arizona - 10:00 a.m. MST

  • Vancouver, Canadà — 10:00 am. PDT

  • Denver, Colorado - 11:00 a.m. MDT

  • Dallas, Texas — 12:00 h CDT

  • Nova York, Nova York — 1:00 p.m. EDT

  • Raleigh, Carolina del Nord - 1:00 p.m. EDT

  • Toronto, Canadà — 1:00 p.m. EDT

  • Halifax, Canadà - 2:00 p.m. ADT

  • Rio de Janeiro, Brasil — 2:00 p.m. BRT

  • Londres, Regne Unit — 18.00 h. BST

  • Berlín, Alemanya - 19:00 HONOR

  • París, França - 7:00 p.m. CEST

  • Ciutat del Cap, Sud-àfrica — 19:00 SAST

  • Moscou, Rússia - 20:00 h. MSK

  • Hèlsinki, Finlàndia - 8:00 p.m. EEST

  • Istanbul, Turquia — 20:00 h. TRT

  • Dubai, Emirats Àrabs Units — 21:00 GST

  • Delhi, Índia - 10:30 p.m. ÉS

  • Jakarta, Indonèsia — 12:00 a.m. WIB l'endemà

  • Xangai, Xina — 1:00 a.m. CST l'endemà

  • Singapur - 1:00 a.m. SGT l'endemà

  • Perth, Austràlia - 1:00 a.m. AGOST l'endemà

  • Hong Kong - 1:00 a.m. HKT l'endemà

  • Seül, Corea del Sud - 2:00 a.m. KST l'endemà

  • Tòquio, Japó — 2:00 a.m. JST l'endemà

  • Adelaide, Austràlia - 3:30 a.m. ACDT l'endemà

  • Sydney, Austràlia — 4:00 a.m. AEDT l'endemà

  • Auckland, Nova Zelanda — 6:00 a.m. NZDT l'endemà

Publicarem els rumors d'última hora avui mentre esperem l'esdeveniment d'Apple. Uneix-te a nosaltres a Eternal per al nostre bloc en directe o implicar-se en el iPhone fòrum que segurament anirà animant quan Apple anunciï la seva darrera línia de telèfons intel·ligents.

🔥 Visiteu la nostra cobertura en directe de l'esdeveniment d'Apple

Etiquetes: Guia d'esdeveniments d'Apple , esdeveniment d'octubre de 2020